دوره آموزشی ایزو 22000 صنایع غذایی

در دوره ایزو 22000، به طور خلاصه اهداف این استاندارد و اصول و دستورالعمل های لازم برای حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی را خواهید آموخت.

دوره آموزشی ایزو 22000 صنایع غذایی

ISO 22000 یک استاندارد بین المللی است که برای ضمانت سلامت و ایمنی مواد غذایی در سیستم مدیریت ایمنی غذایی (FSMS) طرح ریزی شده است. داشتن گواهینامه دوره ایزو 22000 برای یک واحد تجاری فعال در شاخه های مختلف مرتبط با مواد غذایی به این معناست که دستورالعمل ها و چارچوب های ایزو برای حفظ سلامت مصرف کنندگان را به خوبی فرا گرفته و از آنها پیروی می کند. سیستم مدیریت ایمنی غذایی (FSMS)، برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی از یک روش سیستماتیک و کاربردی استفاده می کند.

تاثیرگذاری دوره ایزو 22000 مطابق استانداردهای تعریف شده بین المللی ایمنی مواد غذایی ارزیابی شده و اعتبار و کارایی آن توسط متخصصان تایید شده است. این دوره برای هر سازمان و کسب و کار فعال در این صنعت، صرف نظر از اندازه و وسعت محدوده فعالیت آنها قابل اجرا است. بازده اقدامات انجام شده در مراحل مختلف تامین مواد غذایی، از مرحله تامین بذر گرفته تا تهیه مواد اولیه و تولید خوراک به کمک اصول و پروسه های این استاندارد چه به لحاظ کیفی و چه به لحاظ کمی ارتقا خواهد یافت.

دوره آموزشی ایزو 22000 صنایع غذایی
دوره ایزو 22000

دوره آموزشی ایزو 22000

همان گونه که میدانید، با گذر زمان صنعت غذایی رشد و پیشرفت چشمگیری داشته است. متعاقبا سلیقه ها و انتظارات مصرف کنندگان نیز مطابق با شرایط و امکانات روز تغییر کرده است. دوره ایزو 22000 به فعالان این عرصه کمک می کند، انتظارات گوناگون ایشان را چه از لحاظ کیفیت غذا و چه از نظر بهداشت و ایمنی آشپزخانه به خوبی برآورده کنند.

گواهینامه دوره ایزو 22000 میتواند برای همه سازمان‌های فعال در زنجیره غذایی صادر شود. به علاوه، در نسخه 2018 این استاندارد، دستورالعمل های لازم برای تولیدکنندگان خوراک دام و غذای حیوانی نیز لحاظ شده است. با مطالعه بندهای مختلف این استاندارد خواهید دید که حتی عوامل خارجی و داخلی مرتبط با اهداف سازمان و همچنین نیازها و انتظارات سرمایه گذاران و سهامداران در نظر گرفته شده است. از جمله قسمت های مهم گنجانده شده در این استاندارد، تعیین مسئولیت های مدیران، سیاست های لازم برای بهبود مداوم کیفیت محصولات و برنامه ریزی برای کنترل ریسک ها و فرصت های این صنعت است.

در طول دوره ایزو 22000، فعالان در صنایع غذایی می آموزند که چگونه با تغییرات همراه شوند و برای آنها برنامه ریزی داشته باشند. به علاوه میتوانند تاثیرگذاری اقدامات و تصمیمات مدیریتی خود را ارزیابی کنند. همچنین، در این استاندارد روش هایی برای مقابله با شرایط ناخواسته و یا پیشگیری از آنها نیز ارائه شده است.

ایزو 22000 صنایع غذایی

دوره ایزو 22000 به گونه ای برنامه ریزی شده است که تمام جنبه های ایمنی مواد غذایی را در طول زنجیره تامین مواد غذایی لحاظ کند. این گواهینامه رعایت عوامل موثر در ایمنی مواد غذایی را بر اساس پارامترهای واقعی مورد نیاز برای کیفیت استاندارد محصولات صنایع غذایی تایید می کند. علاوه بر این، شرکت های تایید شده نشان این استاندارد را روی بسته بندی محصولات خود چاپ می کنند تا مشتریان بتوانند کیفیت و سلامت مواد غذایی را تشخیص دهند.

ایزو 22000 صنایع غذایی
دوره ایزو 22000

گواهینامه دوره ایزو 22000، کارایی اقدامات ایمنی اتخاذ شده توسط تولید کنندگان را تایید می کند. ضمن اینکه تضمین می کند، افرادی که فرآیند تولید غذا را مدیریت می کنند، به خوبی آموزش دیده اند. علاوه بر این، فعالان در شاخه های مختلف صنایع غذایی برای کسب این گواهینامه، باید اسناد و مدارک سیستم مدیریت ایمنی غذایی خود را به تیم بازرسی ارائه دهند. این امر امکان بررسی مداوم اقدامات ایمنی تعریف شده توسط سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی را برای ایشان فراهم می کند. این دوره به شما کمک می کند، فعالیت ها و فرآیندهای سازمان خود را با الزامات بین المللی ایمنی مواد غذایی مقایسه کرده و برای بهبود آنها اقدام نمایید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما