گرفتن ایزو برای صنایع غذایی

صنایع غذایی یکی از 3 صنعت مهم کشور ایران به حساب می آید و جهت ورود به بازار صادرات و واردات گرفتن ایزو برای صنایع غذایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

ایزو برای صنایع غذایی چه مواردی را شامل می شود؟

اگر در حوزه صنایع غذایی فعالیت می کنید، یا تامین کننده هستید یا کار بسته بندی انجام می دهید و یا در زمینه لجستیک این صنعت فعالیت می کنید. تمامی این 3 بخش به گرفتن ایزو نیازمندند و در همین جا اعلام می کنیم که 3 استاندارد بسیار مهم در حوزه صنعت غذا هستند که شناخت آن برای فعالان حوزه کسب و کار این صنعت از اهمیت زیادی برخوردار است. و دریافت ایزو برای صنایع غذایی به این 3 استاندارد منوط می شود:

  1. استاندارد ایزو 22000 مهم ترین سیستم مدیریتی در حوزه صنایع غذایی که هر کسب و کاری در این زمینه ابتدا بایستی این استاندارد را دریافت کند. ایزو 22000 تمامی مباحث مربوط به کنترل آلودگی های شیمیایی، میکروبی و فیزیکی را شامل می شود و موجب برنامه ریزی دقیق سازمان در جهت رفع و رجوع ریسک هایی است که به احتمال بسیار زیاد این ریسک ها می تواند بهداشت سازمان و سلامت کارمندان را با خطر مواجه سازد.
  2. اما استاندارد مهم دیگر در حوزه صنعت غذا حلال است. دریافت گواهی حلال به خصوص برای شرکت های فعال در کشور ما از اهمیت زیادی برخوردار است و باعث تعامل مناسب با سازمان های کشورهای اسلامی می شود و می توانیم سازمان خود را به این لیست اضافه کنیم و بازار خود را گسترش دهیم.
  3. اما استاندارد نهایی که از اهمیت زیادی برخوردار است و گرفتن ایزو برای صنایع غذایی را شامل می شود، GMP است. این استاندارد معمولا روش های خوب تولید را شامل می شود و به نوعی هزینه های مربوط به دوباره کاری ها را به شدت کاهش می دهد و باعث تولید محصول باکیفیت می گردد.
  4. اما سایر استاندارد هایی که به نوعی جنبه جانبی را در حوزه صنعت غذا دارند و کارفرما می تواند برای بهتر شدن کار خود از آن ها استفاده کند شامل استاندارد haccp ، استاندارد ایزو 9001 و هم چنین ایزوهای مربوط به رضایتمندی مشتری است.

ایزو برای صنایع غذایی

هزینه گرفتن ایزو برای صنایع غذایی چقدر است؟

سوال اصلی این جاست اگر تاکنون ایزویی برای صنعت خود دریافت نکرده اید با دریافت هر کدام از این استاندارد ها و یا پکیج کامل آن چه هزینه ای می بایست پرداخت کنید. که ما پاسخ این سوال را خواهیم داد

در جدول زیر هزینه مربوط به پیاده سازی استاندارد ها و هم چنین ثبت و صدور گواهینامه های مربوط به آن را آورده ایم:

هزینه مربوط به پیاده سازی 22000

50 میلیون تومان

هزینه صدور مدرک ایزو 22000

4 میلیون تومان

هزینه مربوط به پیاده سازی حلال

40 میلیون تومان

هزینه صدور مدرک حلال

5 میلیون تومان

هزینه مربوط به پیاده سازی GMP

45 میلیون تومان

هزینه صدور مدرک GMP

6 میلیون تومان

هزینه مربوط به پیاده سازی HACCP

30 میلیون تومان

هزینه صدور مدرک HACCP

3 میلیون تومان

ایزو 22000

مزایای دریافت ایزو برای صنایع غذایی

تنها شناسایی 2 مزیت کافی است که تصمیم خود را در جهت گرفتن ایزو برای صنایع غذایی قطعی کنید این دو مزیت شامل:

  1. بسیاری از شرکت های فعال در حوزه صنعت غذا و دارو نمی توانند بدون داشتن مجوز ایزو، به بازارهای صادراتی و بین المللی نفوذ کنند و شرط لازم جهت رسوخ به این بازارها داشتن ایزو است. یعنی بدون داشتن ایزو شما عزیزان یک دریای بسیار عظیم از بازار و مشتریان بالقوه را از دست خواهید داد و این مشتریان بالقوه ممکن است تبدیل به وفادارترین مشتریان شما شوند.
  2. اما مزیت بعدی حضور ارزیابان صنایع غذا و دارو به محل کارخانه و کارگاه تولیدی است که ممکن است بدون داشتن ایزو برای صنایع غذایی کارگاه و کارخانه شما را به دلیل عدم رعایت قوانین مقرراتی و بهداشتی، پلمپ کنند و این می تواند صدمات جبران ناپذیری را بر پیکره خط تولید شما وارد کند.

گرفتن ایزو را از همین حالا شروع کنید، فرصت زیادی را از دست داده اید و نمی دانید چه سودهای کلانی با دریافت استاندارد های ایزو، شما را انتظار می کشد. فرصت کافی در اختیار ندارید چون که رقبای شما خیلی وقت پیش اقدام به گرفتن ایزو برای صنایع غذایی گرفته اند و توانسته اند بازار خود را رونق ببخشند و مشتریان که انتظار شما را می کشیدند الان با رقیب شما در حال تعامل و همکاری است.

جهت ثبت سفارش استاندارد های ایزو در حوزه صنعت غذا و تمامی صنایع با شماره زیر تماس بگیرید:

شماره همراه مدیر فروش: 09902702205

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما