تولید کنندگان مواد غذایی که قصد دریافت گواهینامه ایزو 22000 با قابلیت استعلام گیری را دارند می توانند با کارشناسان ما تماس بگیرند. شرکت های تولیدی مواد غذایی با هر تعداد پرسنلی که باشند، مسئولیت مدیریت ایمنی محصولات و رفاه و سلامت مشتریان خود را دارند. به همین دلیل ایزو 22000 توسط سازمان بین المللی ایزو انتشار یافت که در ادامه به جزئیات آن می پردازیم.
مقدمه:
بی شک عواقب مواد غذایی غیر استاندارد می تواند جدی باشد. استانداردهای ایزو مدیریت ایمنی مواد غذایی به تولید کنندگان کمک می کند تا خطرات ایمنی مواد غذایی را شناسایی و در نهایت آن را کنترل کنند. جالب است بدانید که استاندارد ایزو 22000 همزمان با همکاری با سایر استانداردهای مدیریت ایزو (مانند iso 9001)، برای همه تولیدکنندگان قابل اجرا است که سبب ایجاد لایه ای از اطمینان در مواد غذایی جهانی می شود.
یعنی به طور کلی می توان گفت که این یک استاندارد بین المللی شناخته شده است که رویکرد استاندارد ایزو 9001 را برای مدیریت ایمنی مواد غذایی و اچ ای سی سی پی را برای تضمین ایمنی مواد غذایی در تمام سطوح ترکیب می کند. البته که این استاندارد نشان می دهد چگونه یک صنف مواد خوراکی می تواند توانایی خود را در کنترل خطرات ایمنی برای اطمینان از ایمن بودن غذا اثبات کند.
ایمنی مواد غذایی یک نگرانی جهانی است. ما طیف گسترده ای از دسته بندی ایزو 22000 را در سراسر جهان تأیید می کنیم.
همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، ایزو 22000 می تواند توسط هر اصناف در زنجیره تامین مواد غذایی استفاده شود. که با استفاده از الزامات قابل ممیزی، طرح HACCP را با برنامه کارشناسان آروین سپهر دیار این پیش نیاز و همچنین سایر الزامات سیستم ایمنی مواد غذایی ترکیب می کند.
ایزو 22000 چیست:
یک استاندارد جهانی و تخصصی ایمنی مواد غذایی است که در اواخر سال 2018 تجدید نظر شده است، که برای هماهنگ کردن الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی برای مشاغل مربوط به زنجیره غذایی طراحی شده است.
این استاندارد عناصر اصلی ایزو 9001 و HACCP را ترکیب و تکمیل می کند تا چارچوبی موثر برای توسعه، اجرا، نظارت و بهبود مستمر یک سیستم (FSMS) در چارچوب ریسک های تجاری کلی سازمان ارائه دهد.
گواهینامه ایزو 22000 برای اصنافی در نظر گرفته شده است که به دنبال ایجاد یک FSMS یکپارچه تر می باشد. این استاندارد مستلزم رعایت هر گونه معیار قانونی و نظارتی مرتبط با ایمنی مواد غذایی در سیستم ایمنی مواد غذایی خود است.
آیا به دنبال پیاده سازی سیستم مدیریت ایزو 22000 هستید؟ مطمئن نیستم از کجا شروع کنم؟ ما آماده ارائه خدمات ایزو صنایع غذایی به شما هستیم، با کارشناسان ما تماس بگیرید.
برای اطمینان از ایمنی محصولات غذایی و کاهش خطرات ناشی از قرار گرفتن مصرف کنندگان در معرض مواد خوراکی ناسالم، تولیدکنندگان مواد غذایی برنامه های کنترل کیفیت داخلی را معرفی کرده اند. بنابراین، هر کسب و کاری در زنجیره تامین باید یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مناسب ایجاد کند تا رقابتی بماند.
مزیت پیاده سازی و اخذ گواهینامه ایزو 22000:
اجرای ایزو 22000 می تواند منجر به موارد زیر شود:
- بهبود مدیریت و ارتباطات
- تضمین کیفیت، قابلیت اطمینان و ایمنی
- کاهش هزینه های ناشی از برداشت یا فراخوان
- بهبود شهرت و وفاداری به برند
- اطمینان بیشتر در افشای اطلاعات
- بیماری های ناشی از غذا کمتر
- مشاغل با کیفیت بهتر و ایمن تر در صنایع غذایی
- استفاده بهتر از منابع
- کنترل خطرات ایمنی مواد غذایی کارآمدتر
- مدیریت سیستماتیک برنامه های پیش نیاز
- مبنای معتبر برای تصمیم گیری
- کنترل متمرکز بر اولویت ها
- توسعه سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی
بیش از هزاران سازمان مواد غذایی در سراسر جهان گواهینامه ایزو 22000 را دریافت کرده اند. زیرا یک استاندارد سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی مهمی است که اصول HACCP را مطابق با الزامات استاندارد پوشش می دهد.
نحوه سفارش گواهینامه ایزو 22000:
برای دریافت گواهینامه ایزو 22000 بهتر است با کارشناسان ما تماس بگیرید و دلیل اخذ استاندارد بین المللی را بیان کنید در این صورت کارشناسان خبره ما بهترین و موثرترین روش دریافت ایزو را به شما عزیزان خواهند گفت. به صورت کلی دو نوع گواهی ایزو 22000 وجود دارد که با اعتبار iaf و یا ascb و دومین مورد گواهینامه های ایزو فوری هستند که طبق نظر کارشناسان ما یکی از این گزینه ها برای سازمان شما انتخاب خواهد شد.
به صورت کلی اگر الزامات استاندارد ایزو 22000 برایتان مهم است بهتر است به صورت تخصصی در سازمان شما پیاده سازی و اجرا شود. اگر چه هزینه آن مقداری زیاد می شود اما واقعا ارزشش را دارد.
جهت دریافت گواهینامه ایزو 22000 با استعلام می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.
شماره تماس: 09902702205
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.