استقرار ایزو 22000 در شرکت

یکی از مهم ترین مباحثی که برای زنجیره تامین مواد غذایی وجود دارد نحوه استقرار ایزو 22000 است. به همین دلیل ما به عنوان یک شرکت فعال و پیشرو در این زمینه بر آن شدیم تا نحوه مشاوره و پیاده سازی این استاندارد بین المللی و مهم را به شما عزیزان معرفی کنیم.
نوشتن استاندارد ایزو 22000 نتیجه تلاش ذینفعان در سراسر دنیا بوده است. فرانسه کشوری است که به عنوان اولین اجراء کننده این استاندارد شناخته می شود به همین دلیل آخرین به روزرسانی از چگونگی استقرار ایزو 22000 توسط این کشور صادر شده است.

هدف از استقرار ایزو 22000 چیست؟

در وهله اول باید بگوییم که هدف از استقرار ایزو 22000 در سازمان قابلیت ردیابی ایمنی مواد غذایی است. این قابلیت ردیابی می تواند شامل شناخت آلودگی هایی باشد که در سازمان ایجاد شده و مدیریت شرکت از آن بی اطلاع است. هر شرکتی که در زمینه مواد غذایی فعالیت می کند چه این شرکت تولید کننده، بسته بندی و پخش کننده باشد بایستی ایزو 22000 را در مجموعه خود به اجراء درآورد.

استقرار ایزو 22000

چگونگی استقرار ایزو 22000

شناسایی ریسک ها و فرصت هایی که هنوز در سازمان ایجاد نشده اما در آینده احتمال وقوع آن وجود دارد بر عهده سیستم ایزو 22000 است. در واقع نحوه شناسایی این مخاطرات بهداشتی یکی از مهم ترین راه هایی است که استاندارد تعریف کرده است. به همین دلیل سیستم HACCP را برای این ایزو تعریف کرده اند که به تجزیه و تحلیل نقاط بحرانی سازمان می پردازد.
اما برای جلوگیری از آلودگی های سازمان بایستی ابتدا شناخت درستی از فرآیندهای شرکت داشته باشیم به همین منظور نحوه تولید و بازرسی، چگونگی انتقال مواد غذایی و مواد اولیه به خط تولید و انبار و هم چنین چگونگی حمل و نقل آن باید به درستی توسط مشاورین استقرار ایزو 22000 شناسایی شود. چون که تمامی آلودگی ها از طریق این فرآیندها انتقال پیدا می کند و توجه نکردن به فرآیندهای استانداردسازی می تواند بهداشت مواد غذایی را با مخاطره مواجه سازد.

استقرار ایزو 22000

مراحل اصلی مشاوره ایزو 22000 چیست؟

استاندارد ایزو 22000 در 8 مرحله پیاده سازی می شود:

  1. تعاریف و اصطلاحات
  2. برنامه ریزی سیستم مدیریت: نحوه پاسخ گویی به سوالات افراد. چه کسانی، کی، کجا و چه وقت
  3. ایجاد یک پایه محکم از طریق اقدامات بهداشتی
  4. انجام مطالعه برای اجرای HACCP
  5. اجرای سیستم مدیریت
  6. پیش بینی و مدیریت شرایط بحرانی
  7. بررسی اثربخشی سیستم مدیریت
  8. بهبود سیستم مدیریت به طور مداوم

تمامی این اصطلاحات بر اساس آخرین ورژن ایزو 22000 گردآوری شده است. جهت استقرار ایزو 22000 در سازمان با شماره زیر تماس بگیرید.

                                     خانم محمدی مدیر فروش: 09185210731
                                     آقای آروین کریمی پور مدیریت: 09902702205

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما