اخذ ایزو 22000 برای شرکت

صرفنظر از نقش شما در زنجیره تامین مواد غذایی چه تولید کننده اصلی باشید یا یک کارمند در واحد فروش مواد غذایی، شما نیاز به یادگیری و اخذ ایزو 22000 دارید. در غیر اینصورت شما افراد سازمان را در معرض جدی بیماری هایی قرار می دهید که به شکل بالقوه زندگی آن ها را با خطر مواجه می کند.

در این مقاله به صورت کامل راجب ایزو 22000، الزامات و مزایای مربوط به آن و این که چرا سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی بسیار مهم هستند بحث خواهیم کرد.

استاندارد ایزو 22000 چیست؟

این استاندارد توسط سازمان بین المللی ایزو نوشته شده است. این سیستم مربوط به ایمنی غذاست و به کسانی که در صنایع غذایی کار می کنند کمک می کند تا خطرات و آلودگی های غذایی را به حداقل ممکن برسانند.
ایزو 22000 از مشتقات و خانواده ایزو 9001 به حساب می آید و در حالت کلی مهم ترین استاندارد شناخته شده برای شرکت های فعال در زمینه مواد غذایی است.

استاندارد ایزو 22000 چیست؟
اخذ ایزو 22000

چگونگی اخذ ایزو 22000

برای انطباق با دستورالعمل های FDA، کلیه سازندگان مواد غذایی علاوه بر دست داشتن اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه، باید از دستورالعمل های HACCP ( کنترل حیاتی تجزیه و تحلیل خطر) پیروی کنند تا بتوانند مستندات ایزو 22000 را به صورت کامل اجرایی کنند.
با استفاده از سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، می توان آلودگی را در مسیر خود متوقف کرد

الزامات استاندارد ایزو 22000

به طور خلاصه الزامات این استاندارد بر اساس 4 زمینه اصلی زیر است:

  • برنامه های پیش نیازی (PRP)
  • اصول HACCP
  • ارتباطات تعاملی
  • مدیریت سیستم

ممکن است ماه ها طول بکشد تا یک سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی به طور کامل ایجاد و پیاده سازی شود. شما درست فکر می کنید چون که برای اخذ ایزو 22000، الزامات زیادی برای رعایت این 4 زمینه اصلی وجود دارد و لازم است در کنار شما یک راهنما و کارشناس مشاوره در زمینه پیاده سازی ایزو 22000، همراه شما باشد.
الزامات استاندارد ایزو 22000

نحوه پیاده سازی ایزو 22000

  • داشتن یک سیاست کلی ایمنی غذایی برای سازمان شما، که توسط مدیریت عالی تهیه شده است
  • تعیین اهدافی که تلاش شرکت های شما را برای پیروی از این سیاست تحریک کند
  • برنامه ریزی و طراحی سیستم مدیریت و مستند سازی سیستم
  • نگهداری سوابق عملکرد سیستم
  • ایجاد گروهی از افراد واجد شرایط برای تشکیل تیم ایمنی مواد غذایی
  • تعریف رویه های ارتباطی برای اطمینان از برقراری ارتباط موثر با مخاطبین مهم خارج
  • از شرکت (نظارتی، مشتریان، تأمین کنندگان و دیگران) و ارتباطات داخلی موثر
  • داشتن یک برنامه اضطراری
  • برگزاری جلسات بررسی مدیریت برای ارزیابی عملکرد FSMS
  • تأمین منابع کافی برای عملکرد موثر FSMS از جمله پرسنل آموزش دیده و واجد شرایط
  • زیرساخت کافی و محیط کار مناسب برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی
  • پیروی از اصول HACCP
  • ایجاد سیستم ردیابی برای شناسایی محصول
  • ایجاد یک سیستم اقدام اصلاحی و کنترل محصول ناسازگار
  • حفظ یک روش مستند برای رسیدگی به برداشت محصول
  • کنترل دستگاه های نظارت و اندازه گیری
  • ایجاد و نگهداری و برنامه حسابرسی داخلی
نحوه پیاده سازی ایزو 22000
اخذ ایزو 22000

مزایای اخذ ایزو 22000:

  1. کاهش حوادث و هزینه های ایمنی مواد غذایی.
  2. انطباق با اصل قانونی و Codex HACCP.
  3. کاهش خطر مسئولیت
  4. کمتر خطا و شکایت مشتری وجود دارد.
  5. بهبود مستمر محصولات و فرایندها.
  6. بهینه سازی منابع – به صورت داخلی و در امتداد زنجیره غذایی.
  7. عملکرد پایدار ایمنی مواد غذایی.
  8. اعتماد و روابط مصرف کننده / تامین کننده / تنظیم کننده را بهبود می بخشد.
  9. بستر کنترل و بهبود فرایند و مدیریت.
  10. مزیت رقابتی در بازار.
  11. تجارت بین المللی را ارتقا می دهد.

هزینه اخذ ایزو ایمنی مواد غذایی:

گاهی متقاضیان می خواهند بدانند که هزینه اخذ ایزو چقدر است؟ در جواب به این سوال باید بگوییم که هزینه بستگی به نوع cb گواهینامه دارد. یعنی اگر از cb خصوصی بخواهید به گواهینامه برسید هزینه آن دو میلیون تومان می باشد. اگر از cb دولتی گواهی بخواهید هزینه مشاوره و پیاده سازی و صدور گواهی آن بالای ده میلیون می باشد.

جهت اخذ ایزو 22000 با شماره های زیر تماس بگیرید:

                                    
                                     آقای آروین کریمی پور مدیریت: 09902702205

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما