دوره ایزو 22000 و جزئیات مربوط به آن

الزامات و مستندات مطرح شده در دوره ایزو 22000 چیست؟ مباحث مطرح شده در این دوره، بیشتر برای چه سازمان هایی کاربرد دارد؟ در ادامه به شرح مستندات و مباحث و جزئیات مربوط به آن می پردازیم:

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

استاندارد ایزو 22000 برای سازمان ها و کارخانه هایی که در زمینه مواد غذایی و دارو فعالیت دارند، کاربردی بوده و باعث شکل گیری سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در مجموعه شده که علاوه بر حفظ بهداشت و سلامتی، راهکارهایی را در رابطه با کنترل آلودگی های احتمالی در سازمان ارائه می دهد.

دوره ایزو 22000

مستندات ایزو 22000

در مستندات ایزو 22000 راهکارهایی در زمینه، نحوه نصب صحیح و قرار گرفتن درست دستگاه ها و تعمیرات دوره ای آنها و اقدامات لازم جهت بهداشت و سلامتی پرسنلین مجموعه، ارائه شده است. با بهره گیری از این مستندات و پیاده سازی قوانین آن در مجموعه می توان از ضررهای احتمالی و هزینه های اضافی در سازمان جلوگیری کرد و در نهایت به سود بالایی برای سازمان دست پیدا کرد. دوره ایزو 22000 شامل سر فصل ها و مباحث مهمی است، که در زیر به چند مورد آن اشاره می کنیم:

مباحث مهم دوره ایزو 22000

  1. معرفی استاندارد ایزو 22000
  2. مطابقت دادن محصول تولید شده با استانداردهای مهم جهانی
  3. به حداقل رساندن بیماری های ناشی از موادغذایی آلوده
  4. بهره برداری درست و بهینه از منابع
  5. رقابت در سطح جهانی و مطرح شدن در سطح بین المللی
  6. حفظ و ارتقاء اعتبار برند محصول
  7. ……….

ایزو 22000

 

در این متن تا حدودی با استاندارد ایزو 22000 و مستندات آن آشنا شدید، برای دریافت این دوره با شماره های نمایش داده شده در زیر تماس حاصل فرمایید.

[toggle title=”راه های ارتباطی” state=”open”]شماره موبایل: 09902702205 – شماره ثابت: 08733230268[/toggle]

 

 

 

 

 

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما