الزامات و مستندات مطرح شده در دوره ایزو 22000 چیست؟ مباحث مطرح شده در این دوره، بیشتر برای چه سازمان هایی کاربرد دارد؟ در ادامه به شرح مستندات و مباحث و جزئیات مربوط به آن می پردازیم:
استاندارد ایزو 22000 برای سازمان ها و کارخانه هایی که در زمینه مواد غذایی و دارو فعالیت دارند، کاربردی بوده و باعث شکل گیری سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در مجموعه شده که علاوه بر حفظ بهداشت و سلامتی، راهکارهایی را در رابطه با کنترل آلودگی های احتمالی در سازمان ارائه می دهد.
مستندات ایزو 22000
در مستندات ایزو 22000 راهکارهایی در زمینه، نحوه نصب صحیح و قرار گرفتن درست دستگاه ها و تعمیرات دوره ای آنها و اقدامات لازم جهت بهداشت و سلامتی پرسنلین مجموعه، ارائه شده است. با بهره گیری از این مستندات و پیاده سازی قوانین آن در مجموعه می توان از ضررهای احتمالی و هزینه های اضافی در سازمان جلوگیری کرد و در نهایت به سود بالایی برای سازمان دست پیدا کرد. دوره ایزو 22000 شامل سر فصل ها و مباحث مهمی است، که در زیر به چند مورد آن اشاره می کنیم:
مباحث مهم دوره ایزو 22000
- معرفی استاندارد ایزو 22000
- مطابقت دادن محصول تولید شده با استانداردهای مهم جهانی
- به حداقل رساندن بیماری های ناشی از موادغذایی آلوده
- بهره برداری درست و بهینه از منابع
- رقابت در سطح جهانی و مطرح شدن در سطح بین المللی
- حفظ و ارتقاء اعتبار برند محصول
- ……….
در این متن تا حدودی با استاندارد ایزو 22000 و مستندات آن آشنا شدید، برای دریافت این دوره با شماره های نمایش داده شده در زیر تماس حاصل فرمایید.
[toggle title=”راه های ارتباطی” state=”open”]شماره موبایل: 09902702205 – شماره ثابت: 08733230268[/toggle]
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.